Založ si blog

Fico je späť !

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády.

Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši nepresvedčila že Smer vyhral voľby. Lenže muky pokračovali ďalej, pretože vôbec som si netrúfla odhadnúť ako sa Pellegríni zachová, veľmi som sa bála, aby znova nezradil a nenechal sa zlákať do vlády s PS. Aj keď som v minulosti mala voči nemu výhrady a stále mám, tentokrát ho chválim za to že si zachoval zdravý rozum a rozhodol sa správne. Až potom som si vydýchla a povedala som si že konečne po vyše 3 ročnom terore, neslobody, absurdít a chaosu tu konečne budeme mať normálnu, schopnú a kompetentnú vládu a snáď sa všetko na dobré obráti. Veď aj Fico sa vyjadril niečo v tom zmysle že sa budú snažiť vrátiť Slovensku normálnosť.

No a keďže túžba po normálnosti bola jedným z mojich dôvodov voliť Smer ( písala som o tom v predošlom blogu ) tak sa ja a všetci ostatní normálni Slováci na tú normálnosť tešíme. A vy, ktorí sa na to netešíte, tak si zvykajte, tak ako sme si my museli zvykať na nenormálnosti predošlých vlád….

P.S. Pánovi Ficovi, Pellegrínimu a Dankovi srdečne gratulujem, novej vláde želám veľa úspechov pri ich ťažkej práci, aby naše Slovensko čo najskôr postavili na nohy a aby zo všetkých síl pracovali pre nás Slovákov…..

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Sú exprezidenti Zeman, Klaus a expremiér Paroubek nevzdelaní dezoláti s nízkym IQ?

24.09.2023

Pýtam sa preto lebo podľa našich prieskumov len tí budú voliť Smer. A aby som nezabudla, navyše starší ľudia z vidieka. V tom prípade sa rada ocitám v spoločnosti týchto pánov, pretože aj ja budem voliť Smer. Títo páni ho síce zo zrejmých príčin voliť nebudú, avšak verejne mu prejavili podporu a želali mu výhru vo voľbách. Až tak veľa dôvodov ako jedna tunajšia [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394848x
Priemerná čítanosť článkov: 3988x

Autor blogu

Kategórie