Založ si blog

Bol Macron na školení u Matoviča ?

Macron totiž vyhlásil že neočkovaných Francúzov chce naozaj naštvať. No takého máme aj na Slovensku ktorý rád ľudí štve. Dokonca to dávnejšie na sociálnej sieti verejne vyhlasoval.

Nuž tak ako Matovičovi, aj Macronovi a mnohým iným politikom sa to darí, lebo všade kde existuje koronateror, ľudia už naštvaní sú.

Macron ďalej tvrdí nasledovné : Nezaočkovaných Francúzov budem trápiť až do konca, taká je moja stratégia. Nepošlem ich do väzenia, nebudem ich očkovať nasilu, ale budú mať obmedzený prístup k dôležitým spoločenským aktivitám. Nebudú môcť chodiť do reštaurácií, kaviarní a barov, ani do kina či do divadla.

To fakt ? Kino a divadlo ako dôležitá spoločenská aktivita ? Myslím že Francúzi to prežijú, bez toho sa ozaj dá plnohodnotne žiť.

Macronko, Francúzi sa ti môžu vykašľať na to kino, aj na tie reštaurácie, presne tak ako aj my nezaočkovaní Slováci na to zvysoka kašleme. Ale buď frajer a keď ich chceš naozaj naštvať, tak im zakáž vstup do potravín a potom uvidíš ako sa ti ich podarí naštvať. Ale na to si netrúfaš však ?

Však uvidíme kto dlhšie vydrží, vy ktorí sa pretekáte kto vymyslí väčšie tupé obmedzenie pre neočkovaných, alebo my, ktorí stále odolávame.

Ale aspoň nejaké plusové body u mňa má ten Macron za ten výrok, že ich nepošle do väzenia, ani ich nebude nasilu očkovať.

Dúfam že naši plagiátori sa ním budú inšpirovať……

Pána Fica sa nezbavíte !

19.05.2024

Áno, tvrdím že ste sa ho chceli zbaviť už viackrát, aj keď iným spôsobom. Prvýkrát to bolo v roku 2018 po vražde novinára. Bol nútený vzdať sa postu premiéra. Vyzeralo to s ním veľmi biedne a nikto by vtedy neveril že sa niekedy ešte vráti. Lenže vďaka tomu že sa k moci dostala nevzdelaná, neschopná, amatérska vláda, ktorá denno-denne svojimi extempore dráždila [...]

Pán Ódor, prestaňte tliachať….

07.05.2024

Áno, poslúchnite vašu prezidentku a prestaňte tliachať. Reagujem tým na veľkoplošné reklamné plagáty ktoré zaplavili minimálne Bratislavu. Vraj “ UDRŽÍME SLOVENSKO V EURÓPE „ Tak sa pýtam, vari sa niekto snaží premiestniť Slovensko na nejaký iný kontinent? Veď keby tam progresívci napísali na záver že v EÚ, tak by to dávalo aký-taký zmysel. ale v Európe [...]

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 101
Celková čítanosť: 407303x
Priemerná čítanosť článkov: 4033x

Autor blogu

Kategórie