Založ si blog

Bol Macron na školení u Matoviča ?

Macron totiž vyhlásil že neočkovaných Francúzov chce naozaj naštvať. No takého máme aj na Slovensku ktorý rád ľudí štve. Dokonca to dávnejšie na sociálnej sieti verejne vyhlasoval.

Nuž tak ako Matovičovi, aj Macronovi a mnohým iným politikom sa to darí, lebo všade kde existuje koronateror, ľudia už naštvaní sú.

Macron ďalej tvrdí nasledovné : Nezaočkovaných Francúzov budem trápiť až do konca, taká je moja stratégia. Nepošlem ich do väzenia, nebudem ich očkovať nasilu, ale budú mať obmedzený prístup k dôležitým spoločenským aktivitám. Nebudú môcť chodiť do reštaurácií, kaviarní a barov, ani do kina či do divadla.

To fakt ? Kino a divadlo ako dôležitá spoločenská aktivita ? Myslím že Francúzi to prežijú, bez toho sa ozaj dá plnohodnotne žiť.

Macronko, Francúzi sa ti môžu vykašľať na to kino, aj na tie reštaurácie, presne tak ako aj my nezaočkovaní Slováci na to zvysoka kašleme. Ale buď frajer a keď ich chceš naozaj naštvať, tak im zakáž vstup do potravín a potom uvidíš ako sa ti ich podarí naštvať. Ale na to si netrúfaš však ?

Však uvidíme kto dlhšie vydrží, vy ktorí sa pretekáte kto vymyslí väčšie tupé obmedzenie pre neočkovaných, alebo my, ktorí stále odolávame.

Ale aspoň nejaké plusové body u mňa má ten Macron za ten výrok, že ich nepošle do väzenia, ani ich nebude nasilu očkovať.

Dúfam že naši plagiátori sa ním budú inšpirovať……

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 393653x
Priemerná čítanosť článkov: 3976x

Autor blogu

Kategórie