Založ si blog

Na Slovensku máme najlepšie vakcíny……

Ako inak si máme vysvetliť že v mnohých krajinách s vyššou mierou zaočkovanosti ako u nás počet pozitívnych na koronavírus neustále rastie. Či už v médiách informovali o tom či tí naši pozitívne testovaní boli zaočkovaní či nezaočkovaní ? Stavím sa že keď u nás vo veľkom nastúpi tretia vlna o tom hovoriť nebudú. A keď budú, tak budú zasa klamať že tí pozitívni sú nezaočkovaní. Veď podaktorí naši “ odborníci “ majú kryštálovú guľu a už dávno vyhlásili že tretia vlna bude pandémiou nezaočkovaných. A čo títo experti tvrdia, to sa aj stane, aj keď sa nestane.

Keď sem tam nedobrovoľne zachytím niečo z televízie, tak počúvam že denne sa spraví niekoľko tisíc testov. Vie mi niekto povedať na kieho čerta sa ľudia chodia teraz testovať ? Veď donedávna všetky okresy boli v zelenej farbe a testy sa nikde nevyžadovali. Čo si tí ľudia už vybudovali závislosť od špárania sa v mozgu ? Ja si myslím že ak by sa nikto nechodil testovať a hlavne by nikto nepozeral správy, tak by žiadna pandémia nebola. Ostala by nám už len tá stará dobrá chrípka. Vrátili by sme sa do starých dobrých čias, kedy človek nemusel dokazovať že je zdravý, kedy človek aj bez testov vedel že je chorý a podľa toho či bol viac alebo menej chorý, liečil sa doma, navštívil lekára ktorý ho liečil liekmi alebo pri vážnejších chorobách išiel do nemocnice.

Na druhej strane si myslím že aj keby sa nikto nešiel testovať, oni by sa s číslami pohrali tak ako aj doteraz, aby si mohli vyfarbovať podľa potreby ten svoj Covid automat.

V správach som zachytila aj to že ŠUKL už eviduje vyše 8000 hlásení vedľajších účinkov vakcín, ako aj pár úmrtí. Ako vravím my máme najlepšie vakcíny, lebo všade inde pri približne rovnakom počte očkovaných hlásia podstatne viac úmrtí.

Mimochodom zamyslel sa niekto nad tým ako vláda vyrába z ľudí len čísla, že sú to pre nich len štatistiky ? Ako keby ani nehovorili o ľuďoch, ale len sucho informujú ako keby hlásili počasie ? Pozastavil sa aspoň na chvíľu niekto nad tým že mnohí z tých 8000 ľudí bude mať vážne zdravotné problémy už navždy ? Že by tie problémy nemali keby ich do očkovania nedotlačili lživou propagandou že vakcíny sú bezpečné, alebo vyhrážkami stratou slobôd ? Že vraj benefity očkovania prevažujú nad rizikami a že vedľajšie účinky sú skôr ojedinelé ? No mne sa 8000 chorých ľudí po vakcíne nezdá až tak málo….. A čo tí ľudia ktorí zomreli a mohli ešte žiť keby nedôverovali vede a vedcom ? Či tieto úmrtia ako aj úmrtia na iné choroby sú nepodstatné, hlavne že neumreli na Covid ?

Ešte by som rada vedela či sa vôbec niekto týmto ľuďom aspoň ospravedlnil keď už ich neodškodnil za zničené zdravie ? Niekto z tejto slušnej vlády ? Alebo tí najlepší “ odborníci “ ? Prípadne tie farmaceutické firmy ktorým tak veľmi záleží na našom zdraví ? Lebo ja som teda nič také nepočula.

Pred mnohými rokmi som čítala že tretia svetová vojna nebude o bojoch na frontách so zbraňami v ruke, ale bude biologická. Ak dnes prebieha biologická vojna, tak tí ktorí to rozpútali či už úmyselne alebo neúmyselne samozrejme rátali s nejakými stratami na životoch, veď v každej vojne sú aj nevinné obete. Presne takto to berú tieto svetové či slovenské “ elity “ ako prijateľné straty. Lebo im na ľuďoch nezáleží, len na ziskoch.

A všetci sú ticho. Prečo tí ľudia ktorí vďaka vakcíne stratili svojich blízkych alebo majú poškodené zdravie si nesťažujú, nesúdia sa, proste čokoľvek hlavne nech s tým niečo robia? To keby mne zomrel manžel po vakcíne tak by som pohla nebom aj zemou a narobila taký cirkus že by si to vážení propagátori vakcín za klobúk nedali. A je mi jedno že podpísal informovaný súhlas, to ešte neznamená že nikto nie je zodpovedný. To sa potom všetci tak môžeme správať ako výrobcovia vakcín ? Šofér autobusu alebo taxikár vlastnou vinou havaruje, zabije cestujúcich a nebude sa za to zodpovedať? Chirurg pri operácii zabije pacienta a nebude sa zodpovedať ? Staviteľ vám postaví dom ktorý vám spadne na hlavu a zabije vás, tiež nebude zodpovedný ? Samozrejme všetci sa musia zodpovedať za svoje chyby, akurát výrobcovia vakcín nie. Pýtam sa, to kam sme sa dostali, v akom chorom svete žijeme, keď toto všetko čo sa deje je vôbec možné ? A ešte podaktorí mentálni atléti to nielenže schvaľujú, ale dokonca tomu aj tlieskajú. Snívajú svoj sen o dokonalom svete a všetko nenormálne ako je segregácia či diskriminácia považujú za normálne. Podľa nich každý človek ktorý za takýchto podmienok nechce riskovať svoje zdravie a svoj život je dnes nezodpovedný vyvrheľ a má byť umlčiavaný a perzekuovaný.

To ja už radšej beriem ten Covid, tam mám väčšiu šancu že to prežijem bez ujmy na zdraví. A tým ktorí sa ma opovažujú nazvať nezodpovednou za to že sa nechcem nechať očkovať odkazujem, že ak farma firmy alebo štát prevezme zodpovednosť keď sa mi vďaka vakcíne niečo stane, alebo ešte lepšie dokáže že vakcína je naozaj bezpečná a neškodná ako ostatné overené vakcíny, tak ja budem zodpovedná tiež a dám sa zaočkovať. Ale dovtedy tie reči o zodpovednosti nech si niekam strčia.

Ešte dodám že čo sa týka Covid pasov, v Moskve tomu urobili za tri týždne koniec, lebo ľudia sa zmobilizovali a zabojovali proti tomu. Vo Francúzsku štrajkuje veľké množstvo ľudí už niekoľko týždňov. Mnohí majitelia gastro podnikov na protest ani neotvorili, mnohí ľudia do reštaurácií na protest ani nechodia a ja verím že keď to nevzdajú tak skôr či neskôr si slobodu vybojujú. A čo mi Slováci, dokedy sa ešte necháme šikanovať ? Ako u nás bojujeme proti Covid pasom ? Asi tak že v Tatrách ktoré sú už v oranžovej farbe ľudia poslušne, ochotne a dobrovoľne bez vyzvania ukazujú v hoteloch a reštauráciách svoje zázračné dokumenty “ ktoré otvárajú všetky dvere “ . Aspoň to tvrdia prevádzkovatelia. Ja by som za takých podmienok odignorovala ich hotely aj reštaurácie, nech skrachujú keď bezdôvodne segregujú ľudí. Bezdôvodne lebo je už verejne známe že aj očkovaní môžu túto chorobu šíriť. Preto je to celé nezmysel a jediný dôvod prečo to vláda robí je potrestať tých neposlušných.

A prečo sú vôbec podaktorí ochotní hrať tú hru našej vlády ? Hru o nenávistnom rozdeľovaní ľudí. Čo z toho majú ? Zvrátenú radosť že môžu ubližovať druhým, alebo sú takí hlúpi že nepochopili o čo ide tým ktorí nás chcú rozdeľovať, či sú nejako motivovaní ? Samozrejme hovorím o tých primitívoch ktorí neočkovaných ľudí nazývajú dezolátmi, tupelami či dobytkom. Tí ktorí by ich najradšej poslali do rozvojových krajín, prípadne do Afganistanu, či v najlepšom prípade im odkazujú aby sedeli doma na zadku lebo slobodu si musia zaslúžiť. Jeden takýto inteligent dokonca prirovnal Covid k rakovine, vraj je to pre neho taká istá choroba. Dokonca také reči mal aj podnikateľ ktorý je závislý od toho aby ľudia kupovali jeho tovar, očkovaní aj neočkovaní. Čo si dotyčný myslel, že ľudia ho za to pochvália? Samozrejme že mnohí, vrátane mňa ho budú sabotovať a jeho tovar kupovať nebudú a nič iné si ani nezaslúži. Nuž takýmto ľuďom niet pomoci, sami si vybrali cestu, sami si svojimi výrokmi na seba privolali hnev mnohých ľudí. Veď nech si o tom myslia čo chcú, ale prečo aspoň nemlčia ale verejne propagujú svoje nenávistné názory ? Asi si neuvedomujú že táto vláda ani táto pandémia tu nebude naveky a raz bude všetko inak a potom sa môžu oni sami pobrať do tých krajín kam teraz posielajú nás.

Ale my všetci ostatní normálni ľudia očkovaní aj neočkovaní by sme sa mali spojiť a spolu zabojovať o naše práva a slobody. Zabojovať proti nezmyselným príkazom a zákazom ktoré doteraz nič nevyriešili. Lebo nepomohli ani rúška či respirátory, ani hromadné testovania či lockdowny, skôr naopak. Situácia sa začala meniť k lepšiemu až príchodom teplejšieho počasia, tak ako to býva pri každej respiračnej chorobe. Mali by sme zabojovať o právo voľby čo sa týka vakcín a nenechať sa prinútiť ak nechceme. Jedine tak že budeme držať spolu, môžeme poraziť túto diktatúru, aká u nás nebola ani vtedy keď tu vládli komunisti.

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394114x
Priemerná čítanosť článkov: 3981x

Autor blogu

Kategórie