Založ si blog

Nie, vakcína vám neprinesie slobodu

Nasledujúce riadky nebudú z mojej hlavy, uverejňujem článok istého dobrého známeho ktorý ma o to požiadal.

Celý rok začal smutnou udalosťou. V pomerne vysokom veku zomrela jeho mama. Nie, nestretla sa s globálnou pliagou, ale proste odišla keď unavené srdce dotlklo.

Život však nezastane, on nie je človekom depresií a trvalého smútku. Musí naplno pracovať, hoci práca je v zahraničí, stále v relatívnom dosahu jazdy autom. A je to hodne dobrá aj ohodnotená práca.

No z Ďalekého Východu vraj v lietadlách priletel novodobý mor a v polovici marca 2020 už intuitívne cítil, že svoj rodný dom pod lesmi neuvidí tak skoro.

Začína viac sledovať situáciu, tuší ako po rokoch keď politické rošády mal doslova “ na háku “ musí viac vnímať. Všadeprítomné karantény, hranice zablokované a každodenný podprahový výplach s emóciou strachu sa nedá ignorovať. Senzitívnejší ľudia sú zrelí na prášky. Klasickí hypochondri takmer v paralýze.

On sa nebojí. Podvedome dôveruje svojmu telu. Zhruba 30 rokov neužil antibiotikum, neležal s teplotou. Cenný dar genetiky rodičov aj starých rodičov. Udržiava sa vo forme dlhými výšľapmi v lesoch, občas si zabehá. S príchodom leta chodí plávať.

Politici sa cítia dobre. Vraj všetko kontrolované vyriešili. Hahaha….

Prišlo leto, ustúpila pliaga a ľudia si naivne začínali myslieť ako to “ Veľký Kecal “ dokázal zvládnuť :-)) Zabúdali na jeho faloš, podvody a manipulácie. Netušili aký diabolský plán Veľký Kecal chystá na Dušičky, na novembrové sychravé dni…..ľudia zabúdali že politikom sa nedôveruje, že oni majú byť pod neustálou kritikou.

On to sleduje zvonku. Smutne. Je to šikana národa v priamom prenose. Veľký Kecal je v extáze. Poskokovia, pritakávači sú nadšení, veď kontrolovaná masa ľudí stojí pravidelne v radách aby dostali posvätnú špachtľu do nosa. Mnohí neskôr zomrú……

On už tuší následnosti. Príde ďalší systémový tlak. Zase. Iba hlavným motívom už nebudú testy ale vakcíny. Stále hľadá medzery v systéme reštrikcií, tam kde žije nájde nebojácneho holiča čo ho ostrihá, vie ako ísť na drink do zamknutej reštaurácie. Tam kde žije ho nenútia celú zimu aby sa podrobil vrtaniu v nose. Na námestí malomesta voľne dýcha bez handry na nose. Zvládol šikovne prejsť hranice v horách. Odjakživa má v sebe vlastnosť rebélie.

Bol skeptik k prichádzajúcim vakcínam. Hlavne nemajú ukončené posledné fázy vývoja. Je preferovaný geopolitický rodokmeň a vakcína vyvinutá a vyrobená na východ od nás je hybridná zbraň ? 🙂 Odmieta prijať vakcínu pod politickospoločenským nátlakom.

Záverom : bol skeptik a stále je skeptik. No má teraz v sebe jednodávkovú medicínu. Paradox ? Zmenil názory ? Nezmenil. Nie je stotožnený so svojou vakcínou. A nebude verejne podporovať dnešné kampane. Naopak, pôjde s odporcami aj protestovať. Aspoň v tom zahraničí.

Všetko čo je v pozadí jeho rozhodnutia nemôže byť zverejnené, lebo chráni svoje súkromie. No jedno je isté, od dobrovoľnosti je to na míle vzdialené.

Môžete ho radikálne odsúdiť, všetkým reakciám je otvorený……

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394577x
Priemerná čítanosť článkov: 3986x

Autor blogu

Kategórie