Založ si blog

No nie je Matovič “ zlatý “ keď tak bráni naše práva?

Keď je zrazu po bitke generálom ? Kým bola aká taká šanca že by to referendum mohlo na Ústavnom súde prejsť, tak čušal ako voš pod chrastou. A keby to prešlo, tak by sa snažil tomu zubami nechtami zabrániť. Ale keď už vie že z toho nič nebude, tak zrazu vehementne žiada referendum. Vraj ľudia majú na to právo. Naozaj pán Matovič ? A odkedy vás zaujímajú práva ľudí ? Veď odkedy tu je vaša vláda už ste stihli ľudí obrať o všetky práva. A teraz dokonca aj o právo na referendum.

Jaj, že vy nemôžete za to ako rozhodol Ústavný súd ? Naozaj ? Ani trochu ? Veď to vaša vláda pripravila Ústavný súd o všetky právomoci, mnohé protipandemické opatrenia boli protiústavné a predsa vám to nevadilo, naopak všetko vám prešlo. Vtedy vás Ústava nezaujímala. Proste odkedy tu vládnete, je všetko tak ako to vašej vláde vyhovuje. Tak sa nám teraz nesnažte nahovoriť že vám rozhodnutie ÚS nevyhovuje. Lebo keby boli predčasné voľby už by si nikto z vás ani neškrtol. A samozrejme by ste sa neradi vzdávali plného koryta.

Teraz farizejsky kritizujete p. Čaputovú za to že sa obrátila na ÚS a doteraz ste robili čo, spali ? Prečo ste ju nekritizovali vtedy keď to urobila ? Áno, je to podlé, zákerné a je to pľuvanec 600 tisíc ľuďom do očí, ale nie len od prezidentky, ale od vás všetkých, ktorí tu dnes vládnete. Lebo pre mňa ste jeden ako druhý, všetci na jedno kopyto, sledujete len svoje vlastné záujmy a na slovenský národ zvysoka kašlete.

Ste na jednej lodi a keď sa tá loď potápa, resp. jeden z vás padá cez palubu, tak sa všetci zmobilizujete a zachránite ho, aby vás nebodaj so sebou nestiahol. Vašu vládu by som prirovnala k talianskému manželstvu, kde sa pohádajú, pobijú, rozbijú pár tanierov a potom sa udobrujú v posteli. Vy sa tiež od začiatku hádate, ohovárate, urážate sa navzájom, nadávate si, ale keby sa toto “ manželstvo “ malo rozpadnúť, tak sa rýchlo udobríte a silou mocou sa snažíte túto koalíciu udržať pokope. Ale kým to talianske manželstvo drží pokope láska, vášeň či jednoducho zvyk, vás drží pokope jedine rozum. Máte miliardy dôvodov prečo ostať spolu a nedať sa odohnať od koryta. A nič iné sme nemohli ani čakať. Každý kto si myslel že sa nám to tým referendom podarí je naivný rojko.

Ale vy budete stále tvrdiť že koalíciu musíte udržať preto, aby sa vraj nevrátila smerácka mafia. A sú možno ľudia ktorí vám to aj uveria. Ale tá mafia sa nemusí vracať, veď my už tu jednu máme. Stačí si uvedomiť na akom princípe funguje mafia. Mafia najprv presviedča a dohovára. Potom korumpuje, ak ani to nepomôže, tak sa začne vyhrážať a až potom strieľa. Možno aj nás raz budete obrazne strieľať, alebo upaľovať ak nebudeme poslúchať?

Avšak podobnosť našej vlády s mafiánskymi praktikami je čisto náhodná……

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

Sú exprezidenti Zeman, Klaus a expremiér Paroubek nevzdelaní dezoláti s nízkym IQ?

24.09.2023

Pýtam sa preto lebo podľa našich prieskumov len tí budú voliť Smer. A aby som nezabudla, navyše starší ľudia z vidieka. V tom prípade sa rada ocitám v spoločnosti týchto pánov, pretože aj ja budem voliť Smer. Títo páni ho síce zo zrejmých príčin voliť nebudú, avšak verejne mu prejavili podporu a želali mu výhru vo voľbách. Až tak veľa dôvodov ako jedna tunajšia [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 98
Celková čítanosť: 390484x
Priemerná čítanosť článkov: 3985x

Autor blogu

Kategórie