Založ si blog

Môže mi niekto vysvetliť tieto dve záhady?

Ako sa mohol môj sused, 77 ročný starý pán nakaziť covidom, keď celé týždne nevychádzal z domu ? Z dôvodu že býval na 4. poschodí bez výťahu a už mu neslúžili nohy ( artróza bedrových kĺbov a kolien ) Jeho manželka síce bola vonku v najbližších potravinách a u lekára, ale ona bola na covid testovaná negatívne. A podotýkam že u nich nikto nebol ani na návšteve. Navyše obaja manželia boli trikrát očkovaní. Asi pred mesiacom sa začal cítiť zle, mal vysoké teploty a bolesť hrdla. Jeho vystrašená manželka zavolala sanitku, zdravotníci im na mieste urobili test na covid a po pozitívnom teste ho odviezli do nemocnice kde mu diagnostikovali aj zápal pľúc.

Po troch týždňoch boja svoj boj prehral. Takže sa pýtam na druhú záhadu, ako mohol trikrát očkovaný človek mať ťažký priebeh covidu, dostať sa do nemocnice a umrieť ? Počiatočné klamstvá našich “ odborníkov “ že očkovaný sa nemôže nakaziť a chorobu šíriť síce už prehodnotili, ale dodnes tlačia tie kaleráby, že nebude mať ťažký priebeh a neumrie. Dajme tomu že budem veriť, že 80 percent pacientov v nemocniciach s covidom je neočkovaných, ale čo tam robí tých zvyšných 20 percent ? Viem, oni to vždy nejako zdôvodnia a tých 20 percent hodili na to, že títo pacienti majú iné vážne diagnózy a preto umierajú a nie na covid. Ibaže tento starý pán nebol v rizikovej skupine, pretože nemal žiadnu takú diagnózu, ako je rakovina, cukrovka, respiračné ochorenie, srdcovo-cievne ochorenie, či obezita. Iba chorobu pohybového aparátu.

Bol to veľmi dobrý, inteligentný a slušný človek, taký zo starej školy a jeho manželka tvrdí že aj veľmi dobrý manžel. A napriek tomu že jej bude veľmi chýbať, lebo vždy mali len jeden druhého (keďže boli bezdetní ) a boli spolu vyše 50 rokov, s jeho smrťou sa zmierila, tvrdí že proste nastal jeho čas odísť. A ja tvrdím že odísť ešte nemusel, nie teraz a nie na covid. Ovšem keby sme žili v normálnej dobe a v normálnom svete a nie v tomto chorom a skorumpovanom.

A dodávam nech tento milý starý pán odpočíva v pokoji.

No pre mňa je to len ďalší dôkaz ako títo kvázi Covid – odborníci klamú a klamú……

….

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394487x
Priemerná čítanosť článkov: 3985x

Autor blogu

Kategórie