Založ si blog

Všade samé „kačacie zobáky“

Včera som bola so synom na prechádzke v Ba pri Malom Dunaji. No ľudí tam bolo ako na Václaváku. Chodci, bežci, cyklisti, korčuliari, skateboardisti, aj kolobežkári. Ale páči sa mi, že tí ľudia nesedia len doma, ale aspoň trocha sa hýbu na čerstvom vzduchu, nasávajú slnečné lúče a tým niečo robia pre svoje zdravie. Ale čo sa mi nepáči, že asi 10 percent ľudí bez rúšok, 10 percent s rúškami a 80 percent s respirátormi. Preboha prečo to tí ľudia robia ? Prečo to robia keď to vonku ani nie je povinné ? A nemali by v prírode dýchať čerstvý vzduch ? To sú fakt takí vystrašení, fakt si myslia že na nich tam skočí nejaký netopier s koronavírusom ? Až dovčera som sa vždy len rozčúlila keď som videla niekoho vonku s respirátorom. Ale už som si povedala že sa budem tomu len smiať, veď je to ich zdravie. Keď nevedia pochopiť, ani si dohľadať seriózne štúdiá, ako tie respirátory škodia zdraviu, tak čo už s nimi ?

A možno aj majú nejaké informácie, ale automaticky to považujú za konšpirácie, lebo tak im to mainstream vsugeroval. Však prečo by im politici, alebo “ odborníci “ chceli zle ? Však oni iba chránia naše zdravie. Ale to že iní odborníci / síce nie takí geniálni ako tí naši slovenskí napr. p. Krčméry / ale s titulmi, mnohoročnými skúsenosťami či podaktorí dokonca s Nobelovou cenou tvrdia niečo úplne iné, to je nepodstatné. A tí jednoznačne tvrdia, že rúška a respirátory obzvlášť, spôsobujú viac škody ako osohu. A tiež to, že vonku je prakticky nulová šanca sa nakaziť.

Ale úplne inú situáciu vídam u nás na sídlisku, kde náš starostlivý starosta dal vybudovať multifunkčné ihrisko, kde sa dá hrať tenis, bedminton, volejbal, aj basketbal. A denne tam vidím plno detí, adolescentov, aj mladých ľudí, ktorí tam športujú a bez výnimky bez rúšok. Vždy keď idem okolo mi to vyčaruje úsmev na tvári a spokojne skonštatujem, že niekomu ostal ešte zdravý rozum v hlave v tejto dobe davovej psychózy.

Včera som cestovala aj autobusom asi 10 minút, ale keďže vonku bolo 24 stupňov, v autobuse bolo priam ako v pekle. Po tom ako som vystúpila, respirátor som mala úplne mokrý a to už nehovorím o tom že mi skoro uši odpadli. Obávam sa, že kým tento cirkus skončí, budú mi uši odstávať ako somárovi 🙂 A to respirátor nosím len minimálne. Naozaj úprimne ľutujem ľudí, ktorí to musia nosiť v práci neustále 8 aj viac hodín.

Teraz uvediem zopár informácií pre tých, ktorí majú záujem aj o pravdu, nielen o propagandu, od niektorých odborníkov, ktorí sa do mainstreamu nedostanú. Podaktorí to môžu nazvať aj konšpiráciami, však prečo nie, veď tí vedci nemajú iné na práci iba konšpirovať.

Dr. Lee Merritt, chirurgička

Netvrdím že rúška nefungujú, ale rúška boli pôvodne navrhnuté proti tuberkulóze, ale tuberkulóza je veľká guľovitá mikrobaktéria. Takže rúška proti tuberkulóze fungujú, ale proti tým maličkým vírusom nie. Vírus prejde rúškom ako golfová loptička tenisovou sieťou. Rúška fungujú pri operáciách, aby operatér nekýchal, nekašľal, neslintal do rany a aby na neho nestriekala krv a iné tekutiny. Ale nosiť rúška proti vírusom je vyslovený nezmysel a nemusíte byť lekárom, aby ste to pochopili, stačí len trocha zdravého rozumu. Navyše operatérov učia ako si rúška sterilne nasadiť a zložiť, aby sa nekontaminovalo prostredie okolo nich, čo sa samozrejme o laikoch povedať nedá. Dokonca na krabiciach od rúšok stojí, že tieto rúška neposkytujú ochranu proti Covidu a iným vírusom. V British Medical Journal skúmali ľudí, ktorí vytrvale nosili chirurgické rúška a zistili že u týchto ľudí bolo riziko nákazy vírusovým ochorením 13 krát vyššie ako u tých, ktorí rúška nenosili. Jeden z ďalších výskumov je zo CDC, ktorý ukazuje, že 85 percent ľudí, ktorí mali Covid tvrdilo, že rúška vždy nosili. Hovoria nám, že nosenie rúšok nepredstavuje riziko, ale ja tvrdím, že je v tom veľa rizika. Minimálne vdychovanie oxidu uhličitého, o iných mikroorganizmoch ani nehovoriac. Zistila som, že chirurgovia ktorí mali rúška dlhšie ako 4 hodiny, zažívali kyslíkový deficit, ktorý sa prejavil malátnosťou, závratmi, bolesťami hlavy a bolesťou na hrudi. Ide o to, že vírusov je všade veľa okolo nás a za to že nie sme pravidelne chorí, vďačíme nášmu zdravému imunitnému systému. A rúškami si tú imunitu ničíme.

Jeden z najväčších európskych odborníkov na aerosóly nemecký biofyzik Gerhard Scheuch hodnotí povinnosť nosiť vonku rúško ako niečo šialené a absurdné. Podľa neho práve pobyt na čerstvom vzduchu je najlepšou ochranou proti koronavírusu. Namiesto toho, aby k tomu úrady ľudí motivovali, nútia ľudí zostať tam, kde je riziko infekcie oveľa vyššie a to vnútri. Tvrdí, že už vlani čínski vedci zistili po preskúmaní vyše 7000 prípadov infekcie, že iba jedna jediná nastala vonku. Takže by sme sa mali zamerať na tie miesta, kde sú skutočné ohniská nákazy. Nestarajme sa o také hlúposti, či má niekto vonku rúško. Prečo míňame toľko energie na 0,1 percenta ? Po meste sa preháňajú policajti a rozdávajú pokuty ak niekto nemá rúško, veď je to šialené ! Ak je však riziko nákazy vonku také zanedbateľné, prečo toľko krajín núti ľudí vonku nosiť rúška ? Jeden nemecký politik sa prezradil. Povedal, že je to preto, lebo vonku sa to dá dobre kontrolovať. Prirodzene. Domov vám predsa nepríde policajt aby preveril či máte nasadené rúško, ale vonku sa to dá. Politici presadzujú také kroky ktoré môžu kontrolovať. Politici tvrdia, že opatrenia odporúčajú odborníci. No keď v Nemecku zaviedli zákaz vychádzania, profesor z Inštitútu Roberta Kocha povedal, že oni nijaké odporúčanie kde by uvažovali o takom zákaze, nevydali. Teda neboli to experti, ale politici.

Ako preukázala aj štúdia z Lipskej Univerzity rúška a ešte horšie respirátory majú výrazne negatívny vplyv nielen na funkciu pľúc ale aj na funkciu srdca, čo podstatne znižuje schopnosť vykonávať fyzicky namáhavé práce. Tieto spôsoby upchávania dýchacích ciest zhoršujú kvalitu života, ako aj fyzické a mentálne schopnosti človeka. O týchto štúdiách by mali byť informovaní zdravotníci a najmä politici, ktorí prijímajú opatrenia nariaďujúce nosenie rúšok a respirátorov. Je naozaj smutné, že ich najmä politici prehliadajú a tým poškodzujú zdravie populácie.

Na záver by som zhrnula reč toho “ hnusného diktátora “ Lukašenka, ktorý na začiatku pandémie vyhlásil svojim občanom nasledovné :

Hovorím vám úprimne, nepodľahnite tej psychóze. Psychóza je horšia ako koronavírus. Chcem vás vytiahnuť z tej choroby. Pretože viem, že vám je samozrejme ťažko. Lebo zapnete žehličku – koronavírus, zapnete konvicu – opäť koronavírus, zapnete televízor – zas koronavírus, internet – koronavírus, ten mor je všade. Nepodľahnite tej psychóze. Starajte sa o svoje deti, dbajte o svojich rodičov, veď umierať sa ešte nechystáme. Takže dbajte o seba v pokoji a vľúdne.

A ja dodávam, že výsledok je nasledovný. Počet úmrtí v Bielorusku k 27. marcu je 2211. Veľká škoda pre nás, že naši politici sa ku koronavírusu nepostavili rovnako…..

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394722x
Priemerná čítanosť článkov: 3987x

Autor blogu

Kategórie