Založ si blog

Pán Čekan, nechcete vyvážať antivaxerov do rozvojových krajín už teraz ?

Ach, zabudla som, dnes je zakázané cestovať do zahraničia za účelom rekreácie.

Ale škoda, lebo ja osobne by som tam išla hoci aj hneď. A navyše na štátne trovy…… No neber to !

Prečo ? No preto.

Lebo je tam teplo a u nás je stále zima a ja zimu neznášam.

Lebo tam nie je žiaden Covid – teror. Žiadne zákazy vychádzania, žiadne zatvorené obchody či pohostinstvá, žiadne povinné respirátory. A čuduj sa svete, ešte stále nevymreli.

A nevymreli preto, lebo na rozdiel od civilizovanej Únie v rozvojových krajinách sa Covid lieči lacnými a účinnými liekmi. Ale u nás sa to nesmie. Presne to povedal pán Mesík. Nesmie sa to, lebo tieto lieky sú lacné ako piesok. A to nemôžeme urobiť tým farmafirmám, veď kto by už len kupoval drahé neúčinné lieky, keby boli k dispozícii lacné a účinné. A preto Európska lieková agentúra nedoporučila liek Ivermektín, ale vraj je to preto, lebo neexistuje dostatok štúdií o tomto lieku, čiže je experimentálny. Ale že všetky vakcíny proti C – 19 sú taktiež experimentálne a ľudia im robia pokusných králikov, to nikomu z týchto expertov nevadí. A tak ako ďalej tvrdí pán Mesík, ak by tento liek bol objednaný, dovezený a celoplošne nasadený, tak táto choroba, ktorá nás tu sužuje už rok, do 10 dní zmizla z povrchu zemského. A to predsa nechceme….. veď potom by mnohí prišli o svoje exluzívne príjmy. Čiže môžeme očakávať, že spochybňovanie a boj proti Ivermektínu bude pokračovať naďalej. No človek nemusel byť ani jasnovidcom, aby vedel dopredu, že presne takto to s týmto liekom dopadne.

No ja sa však pýtam tak ako aj mnoho iných ľudí. Pokiaľ je šanca, že by nám tento liek mohol pomôcť, nie je povinnosťou každej vlády ho ľuďom zabezpečiť ? Nie je povinnosťou každého lekára takúto liečbu skúsiť ? A to si píšte, že zdravotnícki pracovníci veľmi dobre vedia, že tento liek funguje. Ako inak sa dá vysvetliť keď pred istým časom vláda dala doviesť “ pár “ kusov a vzápätí sa po tom zľahla zem ? A žiadny bežný človek sa k lieku nedostal. Prečo asi ? Lebo si to rozobrali oni sami, aj s lekárnikmi.

Skúsim uviesť príklad. Ak by človek dostal rakovinu a lekári by sa ho snažili liečiť bežnou chemoterapiou či ožarovaním, no napriek ich snahe by mu to nepomohlo a lekári by mu oznámili, že mu nevedia pomôcť, tak každý normálny človek by sa snažil vyskúšať akúkoľvek, aj experimentálnu liečbu, aby si zachránil život. Skúsil by aj alternatívnu medicínu, akupunktúru, liečiteľa, či hoci aj šamana. Veď ublížiť mu to už nemôže a za pokus to stojí. Tak sa znova pýtam, prečo naša vláda nechce vyskúšať liečbu, ktorá je k dispozícii, keď žiadna iná nie je ? Najmä ak nám neustále tvrdí, ako jej záleží na našich životoch.

Keď sme už pri tých šamanoch. Osobne poznám jedného človeka, ktorý obdržal diagnózu v podobe neliečiteľnej formy rakoviny, vraj má tak pol roka života pred sebou. Bolo to pred 20 rokmi a bol to dosť solventný podnikateľ, ktorý mal kontakty rôzne vo svete. Niekto mu doporučil istého šamana v Thajsku, tak tam vycestoval. A ten ho skutočne vyliečil. Dotyčnému sa v Thajsku zapáčilo, ostal tam žiť, všetko na Slovensku predal a dnes je tam šťastne ženatý s Thajčankou a veselo si tam ďalej podniká. Kto neverí, nemusí, nikoho nepresviedčam, len oznamujem. A poznám xy ďalších ľudí, ktorí sa z rakoviny, či z iných chorôb vyliečili alternatívnou medicínou. Takže nezatracovala by som lacné, prírodné, či experimentálne lieky. Nehovoriac o tom, že Ivermektín nie je žiadny experimentálny liek, veď sa používa 40 rokov a teda vedľajšie účinky sú známe. Dokonca nemám problém s vakcínami, ktoré sú rokmi overené. Práve nedávno mi moja obvodná lekárka oznámila, že by som sa mala dať preočkovať proti tetanu. Tak som tak urobila.

Problém mám len s týmito novými, neoverenými experimentálnymi vakcínami. S tým mám veľký problém. Aj preto, lebo tomu robia veľkú propagandu a silou mocou sa nás snažia presvedčiť, že to je jediná možnosť ako sa zbaviť pandémie a pritom to nie je pravda. Ešte mi vadí aj tá neinformovanosť a zavádzanie. Vôbec totiž nehovoria o tom, čo nám to môže spôsobiť z dlhodobého hľadiska / veď ani nemôžu však, možno tak za 2 – 3 roky ? / ale naopak stále sa nám snažia len bez dôkazov tvrdiť, že vakcína je bezpečná. Proste som taký neveriaci Tomáš. Neverím týmto farmafirmám a neverím tejto vláde.

Kto už by len veril tejto vláde ? Snáď len ich fanatický volič. Veď už aj “ slepý “ musí vidieť a “ hluchý “ musí počuť ten chaos a bordel, ktorý tu už rok vládne, nehovoriac o posledných týždňoch. Ani to nebudem rozoberať, veď každý vie o čo sa jedná. Poviem len, že ani v poslednej rozvojovej krajine nie je vo vláde taký bordel ako u nás.

Už týždne nás tu zabávajú svojimi politickými hrami, aby sme nemysleli na to v akom marazme žijeme, že tu denne obmedzujú zdravých ľudí a chorých neliečia. Týždne okrem hádok, dohadovania sa a deľby moci medzi sebou nič nerobia, nevykonávajú prácu za ktorú sú nami platení a pritom svoj plat dostávajú v plnej výške na rozdiel od mnohých iných ľudí. Polovica ministerstiev ostalo bez ministrov a v podstate sa nič nestalo. Nikomu nechýbajú, či sú tam alebo nie sú, žiaden rozdiel. Podľa môjho názoru sú politici najneužitočnejšie tvory na svete. Nič nevyrábajú, netvoria, nepomáhajú. Keby sa všetci niekam vyparili, svet by sa točil normálne ďalej, každý by si robil svoju robotu a všetko by fungovalo aj bez nich.

Bohužiaľ keď už raz svet vymyslel politikov, tak si už bez nich život nevie ani predstaviť, aspoň nateraz. Možno raz príde aj krajší svet, svet bez politikov a politických strán, ale toho sa už asi nedožijeme.

Avšak myslím si, že momentálne jediné, čo nám pomôže, sú predčasné voľby. Samozrejme vláda sa tomu bude do poslednej chvíle brániť, veď kto by chcel odísť od plného koryta ? A tie ich trápne argumenty, že s predčasnými voľbami sa vráti tá stará “ smeromafia „…..No ak by som si mala vybrať, tak by som si vybrala radšej tú starú mafiu namiesto tej novej. Netvrdím, že predošlé vlády boli bez chyby, no ľudia frflali vždy, nech už bol pri moci ktokoľvek. Fico vraj je mafián a zlodej. No ak na to niekto má dôkazy, tak nech ho udá, veď udávanie je dnes nielen dovolené, ale aj odporúčané. Ale to asi nikto nemá, inak by už bol Fico vo väzení, nie ? A keď dôkazy nie sú, tak všetky tieto reči sú nepodstatné a bezpredmetné.

Ale to čo sa deje teraz, nie je len obyčajné frflanie, je to absolútna nespokojnosť veľkej masy ľudí s vládnutím týchto “ slušnoľudí „. S touto vládou, ktorá mala byť najlepšia, akú kedy Slovensko malo….

Nikdy som nebola “ ficovolič „, ale Fico nie je len politik, ale aj štátnik, vie sa správať, aj vystupovať a má 30 ročné skúsenosti v politike, na rozdiel od tých dnešných amatérov. Preto si myslím, že jediný človek, ktorý by dokázal tento bordel dať do poriadku je on. Keď nie on, tak niekto iný, ale nech už preboha niekto ten bordel uprace. A je mi jedno či so mnou niekto súhlasí, alebo nie, je to môj názor. Tak si držme palce a dúfajme, že prídu aj lepšie časy či už s Ficom, alebo bez neho…..

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Kresťania ukázali, že sa vedia zabávať. Po omši to parádne roztočili s hokejkami na hracej ploche

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394589x
Priemerná čítanosť článkov: 3986x

Autor blogu

Kategórie