Založ si blog

Som zodpovedná !

Náš pán premiér povedal o povinnom testovaní niečo v tom zmysle, že netreba počúvať tých kuvikov ktorí básnia o ľudských právach, takých ľudí bude vždy. Jednoducho ich zavrime na dva mesiace doma, lebo im na ľudskom zdraví a živote nezáleží.

OMYL pán premiér. Mne na nich záleží a preto vyhlasujem, že sa tej vašej frašky nezúčastním. Som zodpovedná a dodržiavam vaše nariadenia. A hlavne to najdôležitejšie : Zákaz zhromažďovania sa nad 6 osôb. Pokiaľ viem, tento zákaz nebol zrušený a keďže pri testovaní sa bude rozhodne zhromažďovať viac osôb, tak skrátka ako “ vaša poslušná ovečka “ tam ísť nemôžem.

Keďže do práce kvôli vašim nariadeniam aj tak nechodím a základné životné potreby si zabezpečiť mi nikto nemôže zakázať, tak viete kam si môžete strčiť ten váš modrý papierik…..

Pýtam sa koľko vás je tých, ktorí ste už stratili prácu, alebo momentálne nemôžete pracovať či podnikať tak ako ja ? Koľko je majiteľov a zamestnancov zatvorených obchodov či služieb ? Neohrozujte seba a druhých tým že sa budete nelegálne zhromažďovať ! Kvôli práci ten papierik nepotrebujete. A že nemôžete do prírody ? Veď príroda vás počká a mimochodom je všade okolo vás. Poprechádzať sa môžete aj cestou do potravín.

Dokonca ani odborníci neodporúčajú celoplošné testovanie, najmä z dôvodu šírenia nákazy. Tak počúvnime tých, ktorí sa tomu naozaj rozumejú.

Neverím neurčitým sľubom ministra zdravotníctva, že v prípade dobrých výsledkov testovania by sa mohlo začať niečo uvoľňovať. Lebo rovnako nás oklamali aj pri prvom povinnom testovaní. A logika hovorí : čím viac testov, tým viac pozitívnych, či už ozajstných alebo falošných. Takže si myslím, že žiadne uvoľňovanie nebude, práve naopak.

Tak buďte prosím zodpovední a ostaňte doma !

Pána Fica sa nezbavíte !

19.05.2024

Áno, tvrdím že ste sa ho chceli zbaviť už viackrát, aj keď iným spôsobom. Prvýkrát to bolo v roku 2018 po vražde novinára. Bol nútený vzdať sa postu premiéra. Vyzeralo to s ním veľmi biedne a nikto by vtedy neveril že sa niekedy ešte vráti. Lenže vďaka tomu že sa k moci dostala nevzdelaná, neschopná, amatérska vláda, ktorá denno-denne svojimi extempore dráždila [...]

Pán Ódor, prestaňte tliachať….

07.05.2024

Áno, poslúchnite vašu prezidentku a prestaňte tliachať. Reagujem tým na veľkoplošné reklamné plagáty ktoré zaplavili minimálne Bratislavu. Vraj “ UDRŽÍME SLOVENSKO V EURÓPE „ Tak sa pýtam, vari sa niekto snaží premiestniť Slovensko na nejaký iný kontinent? Veď keby tam progresívci napísali na záver že v EÚ, tak by to dávalo aký-taký zmysel. ale v Európe [...]

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 101
Celková čítanosť: 407311x
Priemerná čítanosť článkov: 4033x

Autor blogu

Kategórie