Založ si blog

Som zodpovedná !

Náš pán premiér povedal o povinnom testovaní niečo v tom zmysle, že netreba počúvať tých kuvikov ktorí básnia o ľudských právach, takých ľudí bude vždy. Jednoducho ich zavrime na dva mesiace doma, lebo im na ľudskom zdraví a živote nezáleží.

OMYL pán premiér. Mne na nich záleží a preto vyhlasujem, že sa tej vašej frašky nezúčastním. Som zodpovedná a dodržiavam vaše nariadenia. A hlavne to najdôležitejšie : Zákaz zhromažďovania sa nad 6 osôb. Pokiaľ viem, tento zákaz nebol zrušený a keďže pri testovaní sa bude rozhodne zhromažďovať viac osôb, tak skrátka ako “ vaša poslušná ovečka “ tam ísť nemôžem.

Keďže do práce kvôli vašim nariadeniam aj tak nechodím a základné životné potreby si zabezpečiť mi nikto nemôže zakázať, tak viete kam si môžete strčiť ten váš modrý papierik…..

Pýtam sa koľko vás je tých, ktorí ste už stratili prácu, alebo momentálne nemôžete pracovať či podnikať tak ako ja ? Koľko je majiteľov a zamestnancov zatvorených obchodov či služieb ? Neohrozujte seba a druhých tým že sa budete nelegálne zhromažďovať ! Kvôli práci ten papierik nepotrebujete. A že nemôžete do prírody ? Veď príroda vás počká a mimochodom je všade okolo vás. Poprechádzať sa môžete aj cestou do potravín.

Dokonca ani odborníci neodporúčajú celoplošné testovanie, najmä z dôvodu šírenia nákazy. Tak počúvnime tých, ktorí sa tomu naozaj rozumejú.

Neverím neurčitým sľubom ministra zdravotníctva, že v prípade dobrých výsledkov testovania by sa mohlo začať niečo uvoľňovať. Lebo rovnako nás oklamali aj pri prvom povinnom testovaní. A logika hovorí : čím viac testov, tým viac pozitívnych, či už ozajstných alebo falošných. Takže si myslím, že žiadne uvoľňovanie nebude, práve naopak.

Tak buďte prosím zodpovední a ostaňte doma !

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

Fico je späť !

12.10.2023

Keďže sa už všetci ktorí chceli, k tejto téme vyjadrili, tak v krátkosti sa vyjadrím aj ja. Nedokážem totiž nevyjadriť tú radosť ktorú momentálne cítim. Radosť z toho ako voľby dopadli. A nielen voľby, ale aj povolebné zostavovanie vlády. Počas volebnej noci som ani oka zažmúriť nemohla, nie dovtedy kým som sa nedozvedela výsledok, kým som sa na vlastné oči a uši [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 394221x
Priemerná čítanosť článkov: 3982x

Autor blogu

Kategórie