Založ si blog

Pána Fica sa nezbavíte !

Áno, tvrdím že ste sa ho chceli zbaviť už viackrát, aj keď iným spôsobom.

Prvýkrát to bolo v roku 2018 po vražde novinára. Bol nútený vzdať sa postu premiéra. Vyzeralo to s ním veľmi biedne a nikto by vtedy neveril že sa niekedy ešte vráti. Lenže vďaka tomu že sa k moci dostala nevzdelaná, neschopná, amatérska vláda, ktorá denno-denne svojimi extempore dráždila čoraz viac ľudí, Fico vycítil šancu a chopil sa jej. V podstate nemusel robiť nič, oni sa sami znemožnili a odpísali. Začali mu stúpať preferencie, lebo sa v covidovej dobe zastával nás občanov, zvaných dezolátov ktorí sme odmietali covidový teror zo strany vlády. Už vtedy som tušila že Fico má šancu vyhrať najbližšie voľby a rozhodla sa že ho budem voliť.

Pred predčasnými PV ste sa ho chceli zbaviť druhýkrát. Lživou propagandou a vymývaním mozgov ľudí ste sa ho snažili vo voľbách poraziť. Však si pamätáme, akože chce vystúpiť z EÚ a NATO, že budeme ruskou guberniou, že budeme mafiánsky štát a bude koniec demokracie. Našťastie mnohí z nás sme prestali veriť mainstreamovým médiám a preorientovali sme sa na alternatívu, kde sme sa dozvedeli aj inú pravdu akou bola tá vaša jediná. A tak sa vám ho nepodarilo poraziť, Fico vstal z popola ako ten bájny Fénix a vyhral voľby.

Tretíkrát ste sa ho snažili zbaviť v prezidentských voľbách tým spôsobom, aby nevyhral človek ktorého podporoval Smer. Volili ste tú istú rétoriku ako pred PV, akurát ste ešte pridali heslo “ Nemôžu mať všetko „. Ale znova nevydalo a nevyhrali ste ani tieto voľby. A dodám, že dúfam že vás porazíme aj v eurovoľbách.

Tak ste aspoň robili všetko čo sa dalo robiť, hádzali ste vláde polená pod nohy kde ste len mohli. Burcovali ste ľudí na protesty kde ste v nich vyvolávali nenávisť voči vláde, skandovali ste heslá ktoré by na “ slušných “ protestoch nikdy nemali zaznieť. Lenže kým u väčšiny ľudí to ostalo iba v rovine verbálnej, našiel sa jeden šialenec s vymytým mozgom, ktorý chcel zobrať “ spravodlivosť “ do vlastných rúk a na štvrtý pokus sa pokúsil toho nenávideného premiéra zbaviť fyzicky. Netvrdím, že môžete za tento čin priamo, ale myslím si že nepriamo áno. Lebo aj protesty by mali mať svoje hranice a nikdy by sa nemal burcovať dav k takej nenávistnej rétorike, aby sa náhodou nejaký psychicky labilný jedinec tým neinšpiroval.

A tým vašim dnešným farizejstvom a pokrytectvom ma neoklamete. Dnes premiérovi farizejsky želáte skoré uzdravenie hoci predtým by ste ho najradšej utopili v lyžičke vody. Dnes zrazu chcete upokojovať národ a nehrotiť situáciu, ale to len preto aby ste odviedli pozornosť od vášho vlastného podielu viny. Ja si myslím že ak by sa atentát uskutočnil na Čaputovú alebo Šimečku, tak by ste sa snažili minimálne vyvolať občiansku vojnu a po žiadnom zmierení by ste nevolali. Ale to je váš tradičný dvojaký meter.

A o kom píšem v nadpise, kto má byť tým “ VY „?

No predsa vy všetci, ktorí ešte ani po tomto brutálnom útoku nedáte premiérovi pokoj. Nielen dnešná opozícia, ale aj bežní ľudia na sociálnych sieťach, či rôznych diskusných fórach, ako aj tu na blogovisku. Ešte stále to najkrajšie čo o ňom viete napísať je to, že za atentát si môže sám. Stále tu odznievajú tie isté drísty že je zlodej, mafián, vrah, Putinov agent, diktátor a pod. Nemusíte ho mať radi, môžete ho nenávidieť, ale keď už nič dobré o ňom neviete povedať, tak aspoň zo slušnosti mlčte, aspoň teraz kým sa nezotaví, potom sa môžete do neho zasa pustiť, keď sa bude môcť brániť. Teda buďte príkladom keď už tak voláte po upokojení situácie.

A preto verím že sa pán Fico čo najrýchlejšie uzdraví, vráti sa, bude silnejší ako kedykoľvek predtým, dovládne do konca, bude plniť svoj volebný program tak ako doteraz, pretože my, jeho voliči sme s jeho vládou spokojní. A vy si proste musíte zvyknúť že tu vládne demokraticky zvolená vláda, či sa vám to páči alebo nie. Verím aj, že Fico už nebude jednať s ľuďmi ktorí ho obviňujú zo skutkov ktoré mu nevedia dokázať, v rukavičkách. Že sa s nimi vysporiada zákonným spôsobom nie kvôli pomste ale kvôli spravodlivosti. Pretože aj demokracia má mať svoje hranice, ako aj to, čo všetko musí politik znášať.

Pán Fico, želám skoré uzdravenie a posielam Vám veľa veľa pozitívnej energie……

Pán Ódor, prestaňte tliachať….

07.05.2024

Áno, poslúchnite vašu prezidentku a prestaňte tliachať. Reagujem tým na veľkoplošné reklamné plagáty ktoré zaplavili minimálne Bratislavu. Vraj “ UDRŽÍME SLOVENSKO V EURÓPE „ Tak sa pýtam, vari sa niekto snaží premiestniť Slovensko na nejaký iný kontinent? Veď keby tam progresívci napísali na záver že v EÚ, tak by to dávalo aký-taký zmysel. ale v Európe [...]

Tak a je dokonané…..

07.04.2024

A vraj nemôžu mať všetko. A už majú všetko. Alebo ešte nie ? Vraj Fico chce ovládnuť aj súdnu moc. Vraj tentokrát už celkom určite ráno nevyjde slnko. Vraj je po demokracii. Vraj tu bude ozajstná totalita ako za socíku. Asi nás znova “ zadrátujú “ všetko nám znárodnia, ovládnu médiá a aby toho nebolo málo, možno nakoniec aj tí Rusi prídu ako v [...]

Prečo som volila p. Harabina ?

25.03.2024

( venované blogerke Luna 5 ) V prvom rade jej ďakujem, že nás voličov Harabína nenazvala priamo hlupákmi, len ľuďmi, ktorí nerozmýšľajú racionálne. Nemyslím si že sme nerozmýšľali racionálne, ale budiž. Za druhých nemôžem hovoriť, ale za seba môžem povedať, že som nevolila podľa toho, koho mi podsúvali médiá a prieskumy, ale podľa toho koho som chcela mať za [...]

ATACMS, rakety

Západné zbrane zmenili hru: Ukrajinci zatlačili Rusov. Uvoľnite nám ruky, vďaka ATACMS vyhráme, odkazujú z frontu

23.06.2024 00:00

Vojenskí velitelia volajú po zrušení obmedzení pre strely dlhého doletu.

potopenie, utopenie, plávanie, smrť, more, voda, ruka

V rybníku pri Hrušove sa topila dvojica, ženu vytiahli, muža sa nepodarilo zachrániť. Zrejme účinkoval alkohol

22.06.2024 20:44

Na miesto prišli aj hasiči - potápači z Rimavskej Soboty.

USS Theodore Roosevelt

Americká lietadlová loď priplávala do Soulu na trojstranné vojenské cvičenie

22.06.2024 19:45

Japonskom zintenzívnilo vojenský výcvik po tom, čo Rusko podpísalo zmluvu o strategickom partnerstve s KĽDR.

Nigel Farage

Farage: Putinovu inváziu vyprovokovali EÚ a NATO. Hanebný krčmový povaľač, nešetrili ho kritici

22.06.2024 17:20

Šéf pravicovo populistickej strany Reform UK zožal kritiku naprieč politickým spektrom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 101
Celková čítanosť: 404556x
Priemerná čítanosť článkov: 4006x

Autor blogu

Kategórie