Bol Macron na školení u Matoviča ?

5. januára 2022, viva54, Nezaradené

Macron totiž vyhlásil že neočkovaných Francúzov chce naozaj naštvať. No takého máme aj na Slovensku ktorý rád ľudí štve. Dokonca to dávnejšie na sociálnej sieti verejne vyhlasoval.

Nuž tak ako Matovičovi, aj Macronovi a mnohým iným politikom sa to darí, lebo všade kde existuje koronateror, ľudia už naštvaní sú.

Macron ďalej tvrdí nasledovné : Nezaočkovaných Francúzov budem trápiť až do konca, taká je moja stratégia. Nepošlem ich do väzenia, nebudem ich očkovať nasilu, ale budú mať obmedzený prístup k dôležitým spoločenským aktivitám. Nebudú môcť chodiť do reštaurácií, kaviarní a barov, ani do kina či do divadla.

To fakt ? Kino a divadlo ako dôležitá spoločenská aktivita ? Myslím že Francúzi to prežijú, bez toho sa ozaj dá plnohodnotne žiť.

Macronko, Francúzi sa ti môžu vykašľať na to kino, aj na tie reštaurácie, presne tak ako aj my nezaočkovaní Slováci na to zvysoka kašleme. Ale buď frajer a keď ich chceš naozaj naštvať, tak im zakáž vstup do potravín a potom uvidíš ako sa ti ich podarí naštvať. Ale na to si netrúfaš však ?

Však uvidíme kto dlhšie vydrží, vy ktorí sa pretekáte kto vymyslí väčšie tupé obmedzenie pre neočkovaných, alebo my, ktorí stále odolávame.

Ale aspoň nejaké plusové body u mňa má ten Macron za ten výrok, že ich nepošle do väzenia, ani ich nebude nasilu očkovať.

Dúfam že naši plagiátori sa ním budú inšpirovať……