Vďakabohu za Fica…..

5. novembra 2021, viva54, Nezaradené

Ktorý tak urputne a všemožne bojuje za ľudí. Proti nezmyselným opatreniam, proti segregácii, proti povinnému očkovaniu, za predčasné voľby, skrátka proti najhoršej vláde, aká tu kedy bola.

Tak toto počúvam od ľudí kade chodím. Tak ďaleko sme sa dostali, že ľudia už chcú naspäť toho nedávno ešte nenávideného Fica, lebo túto vládu nenávidia viac. Musím povedať že s tým absolútne súhlasím a dodávam že vďakabohu nielen za Fica ale za všetky opozičné, či mimoparlamentné strany, ktoré bojujú takisto. Tým že píšu statusy na sociálnych sieťach, články na alternatívnych weboch, natáčajú videá, či robia tlačovky, čím poukazujú na všetky prešľapy tejto vlády a otvárajú ľuďom oči. A že tých prešľapov je neúrekom, snáď neprejde ani deň za ktorý by vláda nevyrobila nejakú kauzu, alebo neurobila nejaké vyhlásenie ktoré ľudí naštve. Títo „slušnoľudia nie a nie sa poučiť, stále len prilievajú olej do ohňa, aj keď vidia že ľudia toho majú už všetkého po krk. Alebo že by to nevideli, že by až tak boli mimo reality ? Všetky kauzy sa jednoducho zametú pod koberec, ako keby sa nič nestalo, dotyční sa maximálne ospravedlnia alebo si dajú nejakú smiešnu pokutu. Lebo covid. Stačí ľudí dennodenne v televízii “ zabávať “ číslami pozitívne testovaných, tmavnúcim covid automatom a myslia si že my všetci sme na hlavu padnutí a zabudneme čo vyvádzajú. Ibaže sú na omyle, lebo aspoň podaktorí z nás nezabúdajú, všetko evidujeme a dúfame že raz príde čas zúčtovania, za všetky príkoria, ktoré nám táto vláda spôsobila a spôsobuje.

Ale opozičné strany bojujú aj inak. Napr. organizujú protesty a ja s tým nielenže súhlasím, ale sa každého protestu aj zúčastňujem. Pretože ak by sme boli všetci ticho, sedeli doma a ohýbali chrbty stále viac a viac, tak by si vláda robila s nami čo len chce, lebo by sme im tým dávali spätnú väzbu že to čo robia, robia dobre. A to teda nerobia. A my občania nie sme ich otroci, ani nevoľníci, ale sme slobodní ľudia žijúci v demokracii a nie v totalite. Už viackrát sa stalo že ak sa ľudia proti niečomu vzbúrili a bolo ich dosť, tak vláda ustúpila. Napr. keď sme boli na Mikasovom úrade, kde sme žiadali aby sa zrušilo povinné nosenie rúšok pre deti v školách. A hneď na druhý deň hlásili v správach že Konzílium odborníkov rozhodlo že povinné nosenie rúšok sa ruší, lebo vraj u malých detí to nemá veľký zmysel, lebo to aj tak nedodržiavajú a bla bla bla. Jasne, v najteplejších mesiacoch roka to malo zmysel a keď sa ochladilo a prišla tretia vlna pandémie, tak to už zmysel nemá. A my všetci žerieme nielen seno ale ešte aj ovos a otruby k tomu. Ale samozrejme že sa nepriznajú že to urobili pod nátlakom tých 60 tisíc ľudí, ktorí sa pod naše Memorandum podpísali.

Čo sa týka protestu 17. novembra Fico jasne povedal že vyvinie všetko úsilie, aby ten protest bol pokojný a žiada každého kto je nahnevaný a zúrivý, aby ešte držal svoje pocity na uzde. Smer vraj urobí všetko preto, aby riešenie bolo v predčasných voľbách. Na druhej strane Heger vyhlásil nasledovné “ Je smutné, že miesto toho aby sme sa v časoch krízy spojili, Robert Fico a ďalší z bezpečia svojich poslaneckých funkcií povzbudzujú ľudí k agresii “ Tak ako je to pán Heger, nevieme čítať, alebo počúvať, či len jednoducho klameme, lebo treba na toho Fica kydať koľko sa do neho zmestí, veď jedna čierna škvrna navyše mu neublíži ? Každopádne je isté, že Fico nikdy nikoho nenabádal k agresii, to by si nedovolil, veď by ho médiá rozniesli v zuboch. Fico dokonca nikdy nikoho neodhováral od očkovania, ako sa nám to médiá snažia podsúvať. Každého normálneho človeka vrátane mňa musí urážať ak si niekto myslí, že sme takí vymletí, že nám Fico musí hovoriť či sa máme, alebo nemáme očkovať. Fico za nás nerozhoduje, on len naskočil na vlak, keď videl že polovica národa sa nechce dať očkovať, tak sa toho chytil a začal za nich bojovať. A to urobil múdro. Lebo my máme pocit, že sa nás aspoň niekto zastane.

Minimálne ja mám vlastný rozum a konám tak ako ja uznám za vhodné a nikto ma nemôže ovplyvniť, ani Fico, Heger, Krčméry či Čaputová. A svoj život si tiež žijem a budem žiť podľa seba, presne ako v predcovidovom období. Budem chodiť tam kam potrebujem, robiť to čo musím a stretávať sa s kým chcem. A tie nezmyselné pandemické opatrenia dodržiavam len vtedy keď sa tomu nedá vyhnúť, napr, tú odpornú handru na tvár si navlečiem len na pár minút v obchode, aby ma Mikulcovo komando nepováľalo po zemi…..A doteraz som absolvovala 0 testovaní, 0 očkovaní a 0 covidu.

A k tomu Ficovi len toľko. Nie som ficovolič, každý kto číta moje blogy vie, že pôsobím v inej strane. A keďže nie som naivná, viem že tá strana nemá šancu vyhrať voľby, aspoň nie nateraz, lebo nemá dostatok percent. Tak budem spokojná aj keď Fico vyhrá v najbližších voľbách, lebo jedine on má šancu dať do poriadku tento bordel, ktorý spôsobila táto vláda.

Áno, ja viem, Fico nie je svätý a nebudem sa vracať k tomu aké chyby Fico urobil. Minulosť ma nezaujíma, zaujíma ma prítomnosť a budúcnosť. A viem že Slovensko nemá budúcnosť, pokiaľ tam bude vláda v takej zostave ako je dnes, alebo nedajbože by voľby vyhral Pellegrini, lebo to by bolo len z blata do kaluže. A viem aj to, že Fico nebojuje len za ľudí, ale aj za seba, lebo sa chce vrátiť k moci. Však prečo by sa nemal chcieť vrátiť, alebo kto by sa na jeho mieste nechcel vrátiť ? Veď ho odstránili cielene lživou propagandou a využili na to vraždu novinára a jeho snúbenice. Aj keď s tým Fico nemal nič spoločné, vyvodil z toho politickú zodpovednosť a odstúpil, lebo má charakter, na rozdiel od tých ktorí tu dnes vládnu, lebo títo nech urobia hocičo, dobrovoľne ani jeden z nich neodstúpi.

Na margo toho ako si Heger sťažuje že v zahraničí čo sa týka pandémie drží spolu koalícia s opozíciou. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, prečo ešte u nás nemáme povinné očkovanie minimálne pre určité profesie ako napr. v Taliansku či vo Francúzsku ? Ja som nad tým rozmýšľala a vychádza mi z toho jedine to, že v zahraničí nemajú Fica, teda bývalého premiéra ktorý sa za každú cenu chce vrátiť k moci. A preto tak bojuje. Preto vždy keď nás vláda chce šikanovať tak Fico a ostatní sa začnú okamžite a nahlas proti tomu búriť.

Zlé jazyky síce tvrdia, že ak by bol Fico dnes pri moci, tak by robil tie isté opatrenia ako táto vláda. Možné to je, nehádam sa, ale Fico pri moci nie je, takže on je teraz ten dobrý. Blaha pred časom sľuboval, že ak sa Smer znova vráti k moci, tak vráti ľuďom všetky slobody. A ja tomu verím, lebo nemôže teraz v opozícii brojiť proti opatreniam a potom ak by bol pri moci, tak ich zasa tvrdo vymáhať. Teoreticky by mohol, ale Fico nie je hlupák, myslím si že druhýkrát už chybu neurobí. Myslíte si, že ak by táto vláda vládla tak slušne a transparentne ako sľubovala, že by mal Fico šancu sa vrátiť ? Ani by si nepípol. Táto vláda za to môže sama. Ako mnohí hovoria že Matoviča stvoril Fico, lebo ak by ľudia boli s Ficom spokojní, tak by Matovič nikdy nemal šancu a to platí aj opačne. Teraz stvoril Matovič Fica…..Že by karma ? Ale úprimne, mne je jedno, kto túto vládu porazí a pošle na politické smetisko, toho kto to urobí, budem velebiť už navždy.

A preto ešte raz. Vďakabohu za Fica a za všetkých ktorí bojujú za našu slobodu…….