To si robíte srandu, nie ?

12. februára 2021, viva54, Nezaradené

Po prečítaní správy, že Mikas končí ako hlavný hygienik a nahradí ho Ibrahim Maiga som skoro spadla zo stoličky. Prisahám, že v tomto štáte máme o zábavu každý deň postarané. Veď ľuďom treba dať chlieb a hry. Tie hry síce sú, no s tým chlebom to asi bude čoraz horšie. Z úst Matoviča odznelo, že : Hnusobu nedokážeme poraziť štandardnými metódami, žiada si to nájsť niečo nové, efektné, potrebujeme alternatívu. A čo tak liečba, pán premiér, veď lieky už existujú, to sa vám nedonieslo ? Ešte uvádza, vraj o Slovensku sa opäť bude hovoriť vo svete – a v dobrom. Hmmm….uvidíme.

Zároveň priznal, že s opakovaným celoplošným testovaním sa to trochu zvrhlo. Trochu ? Musíme to skúšať ďalej, popustiť uzdu fantázii. Ešte viac, ako doteraz ? Tvrdí, že Ibi je ideálny kandidát, lebo nielenže ovláda základy tradičnej africkej medicíny, ale má aj rozvetvenú sieť kontaktov medzi miestnymi šamanmi. Najviac sa mi páčil výrok : Určite zapadne, už na prvý pohľad je trochu popletený, ale tak v dobrom, ako my všetci. Nooo, to fakt sedí. Teda, že ste popletení vy, či je Igi, to neviem.

Takže už to máme komplet, predseda vlády je plagiátor, predseda národnej rady je mierne povedané sukničkár, minister školstva je kaderník, minister zdravotníctva je Duch Svätý, podpredsedníčka vlády je bábkoherečka, poslanec NR herec, zabávač a moderátor. Takže prečo by nemohol byť dočasným hlavným hygienikom spevák a herec ?

Ale dobre, možno sa osvedčí, možno aj posledný dedinský šaman bude vedieť lepšie manažovať túto koronakrízu. Držím palce Ibi.

Len otázka. Ja mám 20 ročnú prax ako masérka, tak sa hlásim tiež. Nemohla by som byť napr. Ministerka zdravotníctva ?

P.S. Pre tých, ktorí to nepochopili, viem, že to je fikcia a preto bol celý blog myslený ironicky.